Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Rádi se s vámi potkáme na veletrhu FOR WOOD v pražských Letňanech

27. 01. 2024

Prestižní veletrh For Wood 2024, který se uskuteční ve dnech 15. až 17. února 2024 na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech. Tento veletrh je jedinečnou příležitostí pro všechny, kteří se zajímají o moderní a ekologické stavění ze dřeva.

Co můžete očekávat na našem stánku?

Na našem stánku Vás přivítá tým odborníků, kteří Vám rádi představí naše nejnovější projekty a inovace v oblasti dřevostaveb. Můžete se těšit na:

  • Prezentace aktuálních projektů: Prohlédněte si detailně naše realizace a získejte inspiraci pro svůj vlastní dům.
  • Konzultace s odborníky: Získejte odpovědi na všechny Vaše otázky ohledně dřevostaveb, od návrhu po realizaci.
  • Ukázky materiálů a technologií: Seznamte se s nejnovějšími technologiemi a materiály, které používáme pro stavbu našich domů.

Proč navštívit For Wood?

Veletrh For Wood je ideální příležitostí pro všechny, kteří chtějí získat komplexní informace o dřevostavbách a setkat se s předními odborníky v oboru. Na veletrhu se představí nejvýznamnější firmy z oboru dřevostaveb a nabídne bohatý doprovodný program plný přednášek, seminářů a praktických ukázek.

Kdy a kde?

  • Datum: 15. - 17. února 2024
  • Místo: PVA EXPO Praha, Letňany
  • Stánek HK Dřestav: Hala 5, stánek B09

Jak se na veletrh dostat?

PVA EXPO Praha se nachází v pražských Letňanech a je snadno dostupné jak autem, tak hromadnou dopravou. Parkoviště pro návštěvníky je k dispozici přímo u výstaviště. Pro podrobné informace o dopravě a vstupenkách navštivte oficiální webové stránky veletrhu For Wood.

Těšíme se na Vaši návštěvu!