Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Zveme Vás na Stavební veletrh do Brna 

18. 04. 2024

Rádi se s Vámi setkáme na prestižním stavebním veletrhu, který se bude konat v Brně ve dnech 24. až 27. dubna 2024. Tato významná událost je jedinečnou příležitostí setkat se s odborníky z oboru, seznámit se s nejnovějšími trendy a technologiemi.

HK Dřestav, jako přední společnost ve stavebním průmyslu, nebude na této významné události chybět. Na našem stánku budete mít možnost seznámit se s nejnovějšími projekty a technologiemi, které jsme pro vás připravili.

Co můžete očekávat na našem stánku HK Dřestav?

  • Inovativní stavební technologie: Představíme vám nejnovější materiály a technologické postupy, které výrazně zlepšují efektivitu a kvalitu staveb.

  • Ukázky našich projektů: Prohlédnete si detailní prezentace našich nedávno dokončených stavebních projektů, které získaly uznání v oboru.
  • Odborné konzultace: Naši specialisté budou k dispozici pro individuální konzultace a rady týkající se vašich stavebních záměrů a projektů.

Kdy a kde?

  • Datum: 24. - 27. dubna2024
  • Místo: Výstaviště 405/1, 603 00 Brno
  • Stánek HK Dřestav: Pavilon V/ 036

Jak se na veletrh dostat?

Vstup pro pěší:
vstup G2 
–⁠ zastavávka Výstaviště - vstup G2 (pouze tram 1)
hlavní brána –⁠ zastávka Výstaviště - hlavní vstup (tram 1, trol 25, 26, 37, bus 52)
vstup pav. E –⁠ vstupní rampa souběžně s vjezdem 4, zastávka Velodrom (bus 44/84)

Pro vjezd prosím využívejte pouze bránu 4. Parkování je možné v areálu případně v parkovacím domě Expoparking na Křížkovského 51.

Těšíme se na vaši návštěvu na našem stánku, kde vám rádi představíme naši práci a poskytneme veškeré informace o našich službách a produktech. Nepropásněte tuto příležitost získat nové znalosti, inspirovat se a navázat cenné obchodní vztahy.