Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

HK-Dřestav zve na Hobby 2024 v Českých Budějovicích

06. 05. 2024

Oznamujeme Vám svou účast na letošní výstavě Hobby 2024, která se uskuteční od 9. do 12. května v Českých Budějovicích. Tato událost je jedním z nejvýznamnějších veletrhů svého druhu v České republice a my jsme rádi, že můžeme být součástí této akce.

Co na našem stánku najdete?

Náš stánek bude plný zajímavých informací pro všechny zájemce o stavebnictví a rekonstrukce. Připravili jsme pro vás:

  • Prezentaci projektů: Seznámíte se s našimi dosavadními realizacemi, prohlédnete si fotografie a videa z různých staveb a dozvíte se více o našich projektech.
  • Konzultace s odborníky: Naši specialisté budou k dispozici pro individuální konzultace. Můžete se poradit ohledně stavebních záměrů, rekonstrukcí, použitých materiálů a technologií.
  • Ukázky stavebních materiálů: Na vlastní oči si prohlédnete a osaháte různé stavební materiály, které používáme při našich projektech.

Proč přijít na Hobby 2024?

Výstava Hobby 2024 nabízí široké spektrum vystavovatelů z různých oborů, včetně stavebnictví, zahradnictví, hobby a volného času. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program, workshopy, soutěže a mnoho dalších aktivit pro celou rodinu. Pro návštěvníky je připraveno i bohaté občerstvení a možnost nákupu nejrůznějších výrobků.

Kdy a kde?

  • Termín: 9. - 12. května 2024
  • Místo: Výstaviště České Budějovice, Husova třída 523/30, České Budějovice
  • Otevírací doba: Denně od 9:00 do 18:00 hodin

Jak se dostanete na výstaviště?

Výstaviště České Budějovice je snadno dostupné jak autem, tak veřejnou dopravou. Pro návštěvníky přijíždějící autem je k dispozici dostatek parkovacích míst v blízkosti areálu. Autobusové a vlakové nádraží jsou rovněž v dosahu, což usnadňuje cestování z různých částí republiky.

Těšíme se na vaši návštěvu a na společné zážitky na výstavě Hobby 2024! Přijďte se inspirovat, poradit a seznámit se s našimi projekty.